Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Om brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
150 online brugere
2885 online annoncer
SælgesKøbes

Varm Velkomst

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  26/05-09 13:08
Morten Martin Overgaard Eriksen (OZ2BMX)
Indlæg: 107
Hvorfor ikke lade op her på brugtgrej med lidt radioteori før
radiobølgerne går i sporadisk. Vi radioamatørere vil jo gerne
hjælpe hinannen på må og få, så lad os nu begynde at oploade
vores OSQ´er til dem der siger farvel til 27MHz. Til alle 27Mhz fans
få dig en licens og få mere disiplin, takt og pillottone. Kridt skoene og stå fast! 27MHz - farvel og tak - en dejlig velkomst på 2-meter "TAK!" Det giver også dejlig input også på 70cm & 23cm, 144.000 - 146.000 MHz, god takt og tone på 2-Meteren det skal have sin ros.
Tak for repeater info omkring data reperation og ved lige holdelse"ude af funktion" så det er ikke din radio der strejker OBS!!!! 146.675 bliver hurtig online men der kan også være dejligt på simplexerne. Tak for god ro og orden. 10 kr.- for repeater afgift er en realitet.

Morten - ATRIUM.....vy 73 - god vind !

Redigeret 26/05-09 13:50
#2  03/06-09 20:26
karl antonsen

Indlæg: 13
Svar til #1:
Hej Morten du vil ikke i kontakt med mig privat,så må vi jo prøve i ofentlighed,vi aftalte handel i telefon,mens jeg stadig troede at folk der reagerede på annonce,var ærlige folk,jeg er så blevet klogere,når man har fået det man ville,er man ligeglad,jeg må holde mig på maven af grin,når jeg læser dit indlæg,mage til falskhed skal man vist lede længe efter,hvis der er mere du vil vide,så har du min email,jeg må advare andre om at komme i kløerne på dig MORTEN OVERGÅRD ERIKSEN ""ATRIUMGÅRDEN"" ÅRHUS Karl

#3  07/06-09 10:27
o
Indlæg: 4
Svar til #2:
hej ang din sadelta købte jeg af ham det gør mig undt at han har snydt dig men du er ikke den eneste han har gjort det ved at ang b47 har jeg også haft men måtte aflevere tilbage fprdi at det ikke virkede jeg har undt af dig men har svært ved at hjælpe dig men alle der skal til at handle med morten så sig nej tak til det hej med dig fra simon fra brugt grej

#4  07/06-09 16:49
karl antonsen

Indlæg: 13
Svar til #3:
Hej Simon,Tak for dit svar,men du behøver ikke at have ondt af mig,du har jo ingen andel i Mortens snyderi,men jo flere vi får frem,som har dårlige oplevelser med Morten,jo mere kan vi måske begrænse hans snyderier,så ikke alt for mange bliver snydt,andre må gerne skrive om erfaringer med denne mand. MVH Karl

#5  07/06-09 21:55
Jan E. Holm

Indlæg: 61
Svar til #1:

Hvad er der galt med 27 Mhz. ???

Har du fået licens nøkker ???

Eller har du bare fået D licens ??

----------
mvh

Jan OZ1QSL
ex CB Corona 22

#6  07/06-09 22:34
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1997
Svar til #5:
Hej... både 5 og andre...
Der er vel ikke noget galt med 27 MHz... D licens eller andre ting..Det har hver sin plads.. For nogle er 27 MHz et startsted.. for andre et pusterum.. prøv at sidde på 40 meter og snakke om vejret med Boris.. Ingen tid.. det er der på 27 Mhz..
D-licens.. tja.. den skulle vist være let.. blot en operatørlicens.. let tilgang.. og de fleste kan klare den.. og mange kan klare mere.. men tror måske nok ikke på det selv eller der er langt til et kursus... ingen aktiv lokal afdeling osv...
Jeg er selv startet 27 Mhz... D-licens.. teknisk prøve.. til 2 m og 70 cm.. jeg ville gerne videre.. morse... den store tekniske... men ingen at træne med i lokal området..
Nu fik jeg så forærende en A-licens... SUPER..... smed pengene i en ældre med rør.,, rørene var gode nok... men der var vist nogle ældre komponenter der havde nået pensionsalderen, så den kørte ikke super.. Så smed jeg penge i en fantastisk radio.. en der kunne det hele.. Icom 706 mkII... herligt.. ja... 2 meter var som sædvanlig.... over på HF..nogle døde bånd.... men 20 og 40 meter.. mange stationere.. kalder CQ.. intet svar... men prøver at svare en der kalder CQ.. han gad ikke.. han havde allerede tlat med OZ... nå men så 80 meter.. der var der danskere... kraftige signaler.. men dårlig lyd.. ret forvrænget.. nå men det var fordi... de skulle køre omkring 1 KWatt.. for at tale lokalt,.. og så kom jeg ind... BAREFOOT.... kun sølle 100 Watt... blev frosset ude..
Nå men godt der findes HF bånd... hvor der findes nogen der ikke allerede har talt med OZ... eller kun kan snakke med andre med en IMPONATOR 9000... JEg syntes det er ret sjovt at kunne snakke et kvarter eller mere.. med en enkelt station.. på et HF bånd.. og så en glad måde at få kontakt til mange lande... Når man er ny på HF.. så er det jo ligegyldigt hvor den anden er fra.. om det er Tyskland...Polen.. Aserberjan.. San Marino.. eller Peru... bare de vil snakke...

Nå ja.. det er nok det åben sind, der i sin tid blev skabt på medborgerbåndet... i øvrigt... så er antennen til dette ret ny... og stadig et aktiv bånd..

#7  13/07-09 15:20
Ivan
Indlæg: 6
Svar til #4:
Hej her på siden jeg har lige hanlet med morten overgård eriksen og solgt ham en radio jeg må sige til hans forsvar at der var ikke noget bøvl med handlen jeg fik overført beløbet som aftalt og morten fik sin radio så jeg kan ikke se noget snyderi.
med venlig hilsen Ivan

Redigeret 14/07-09 16:40
#8  14/07-09 11:56
T. Pedersen
Indlæg: 19
Svar til #2:

Atriumgården er et værested for dømte kriminelle, stofmisbrugere, sindslidende mv.
Stedet er berygtet for handel med hælervarer og narkotika.
Stedet drives af kommunen, som ser den anden vej.

Det kan ikke udelukkes at der også findes ærlige personer på stedet.

Bare til info.

#9  14/07-09 16:39
Ivan
Indlæg: 6
Svar til #8:
Ja der må da være en som er ærlig for jeg har ikke noget at klage over jeg kan kun sige at det var en fejlfri handel uden besvær og det er uden at kende stedet da jeg bor på Amager.

#10  14/07-09 18:03
Erik
Indlæg: 1920
Svar til #8:
Ikke helt rigtig! Et socialt botilbud har man selv valgt, og i dette tilfælde fordi man ønsker at ændre sit liv - det kan højest være tidligere dømte der bor på Atriumhuset! Se: http://www.regionmidtjylland.dk/psykiatri+og+so cial/sociale+tilbud/overgået+til+kommun erne+2009/atriumhuset
Vh erik

----------
Mest SWL :-)

#11  15/07-09 09:38
T. Pedersen
Indlæg: 19
Svar til #10:
For de fleste i Atriumhuset står valget mellem fængsel, gaden eller Atriumhuset under medicinsk behandling.
Så : frivilligt, ja, men alternativerne er ikke ligeså behagelige.

Og jeg er ikke spor overrasket over at Århus kommune gerne vil forsøge at give et godt indtryk på deres hjemmeside. Jeg var blevet overrasket hvis de havde været ærlige og skrevet noget ala:

"På Atriumhuset laver vi mad til dig, mens du kan fortsætte din kriminelle karriere, eller skyde dig i armen med dit favorit narkotika. Vi blander os ikke i det."

Og er du blevet dømt for kriminalitet, vil du på et tidspunkt gå hen og blive tidligere dømt. Det er kun et spørgsmål om tid. Men du har jo stadig en dom. For mig er det det samme.

Men hvis du vil handle med dem, er det din egen sag. Du skal bare passe på at du ikke går hen og bliver hæler. Det straffes nemlig ligeså hårdt som tyven.

#12  15/07-09 15:48
OZ2LPX Boris
Indlæg: 897
Svar til #11:
Det er jo ikke forbudt at bede om serienummeret på en evt. radio, inden man handler og så lige tjekke ved Jens Betjent om den er stjålet, inden man indgår handlen.
Man slipper for en masse bøvl på den måde.
En mulighed er jo også at bede om at se en kvittering på det man køber, så er man ihvertfald ikke i tvivl, hvis den kommer fra et firma.

Ps.
Jeg vil da lige sige som forsvar for evt. psykisk syge, at det er ikke alle der er kriminelle, straffede eller upålidelige, Jeg ved da at der sidder en del rundt omkring med licens som har megen stor glæde af deres licens, til trods for deres lidelse.

mvh Boris OZ2LPX

#13  16/07-09 17:22
Morten Martin Overgaard Eriksen (OZ2BMX)
Indlæg: 107
SSB ; ER EN DEJLIG TAKTIK!!

Denne tråd er lukket for nye indlæg